Skip to content

Systém obědů a večeří + platba

Po celý den, budete mít možnost konzumovat veškeré produkty, které nabízí kavárna Coffee trail garden. Od kávy po zákusky, každý si najde svoje.

Konference začíná v 10:00 a abychom stihli odbavit všech 200+ účastníků, objednávky na obědy budou probíhat do 10:30, potom jde objednávka již k našim smluvním podnikům. To stejné platí i pro večeře, které se objednávají do 17:00, pokud budete vědět oběd i večeři zároveň, ulehčíte nám i trochu práce a můžete objednat i zaplatit najednou.

Jak se o obědech a večeřích dozvím?

Systém obědů je jednoduchý, na 4-5 místech po celém komunitním centru budou rozvěšené možnosti obědů, bude na výběr ze tří restaurací - jmenovitě La-patas, Don antonio(burgery) a La strada(vegan). Od La-patas, místní vyhlášené pizzerie a restaurace máme speciální menu, s kterým zvládnou odbavit i celou konferenci, množství burgerů a veganských jídel jsou omezené na určitý limit.

Jakmile budete rozhodnutí, co si dáte, do 10:30 nahlásíte a zaplatíte ve skleníku(merch stánek) svůj oběd/večeři. Po příjezdu rozvozu se postupně budou nosit jídla, která se dovezla do malého sálu, který bude blokově využit na obědy a večeře. Je potřeba v rozmezí 13:00-14:00 (obědy) a 20:20-21:30(večeře) být připraven k převzetí jídla.

Platba

Platit budete moct pomocí DAI(Polygon mainnet) a LN(Lightning network) jak u nás, tak v kavárně Coffee Trail garden
\