Skip to content

Letem světem NFTs

Délka: 1h 30min
Lektor: RΞSISTANCΞ

CZ/SK NFT Komunita: Discord

Tento program bude zaměřený především na NFT zaměřené na umění a collectibles, protože to je to co mě baví, zajímá a dokážu o tom povídat do nekonečna. Nečekejte ode mě hluboké technické informace, jsem jen pouhý NFT nadšenec a o tu technickou stránky se tak úplně nezajímám. Ukážu Vám názorně jednotlivé projekty, které jsou aktuálně nejzajímavější. Rád bych se zaměřil převážně na NFT projekty, ke kterým se pojí nějaká utilita, či výhoda a není to jen pouhý art. Největší smysl mi totiž aktuálně dávají NFT projekty, které si hrají v prostředí gamingu, a pak další hybridní NFT s prvky DEFI, DAO, atd… V průběhu programu, nebo na konci se samozřejmě pokusím zodpovědět všechny vaše otázky.

S sebou si odnesete přehled o nejzajímavějších projektech, které v české NFT komunitě sledujeme a zjistíte, že NFT nejsou jen o umění, ale mohou držitelům přinést určité výhody, pasivní příjem, atd. Cílem workshopu by mělo být také to, aby jste měli určité ponětí o tom, na co se při vyhledávání kvalitních NFT projektů zaměřit a jak najít projekt, který bude úspěšný z dlouhodobého hlediska a to třeba i v NFT bear marketu. Tedy nějaké základní ponětí o tom, jak na NFT neprodělat. Komu nebude vadit utratit i pár babek, tak si může na workshopu třeba i pořídit nějaké své první NFT.

Doporučuji s sebou mít notebook v případě, že si budete chtít něco poznamenat, či do záložek uložit odkazy na zajímavé projekty. Bylo by fajn, kdyby účastníci měli již znalosti o tom, jak funguje Ethereum a jak se používá Metamask.