Skip to content

Přednášející

Josef J

V krypto letech je Josef starý a moudrý jako Metuzalém. Začínal jako dobrovolník a komunitní organizátor. Přes DeFi projekty a hackathony se propracoval až k založení PWN.finance: DeFi platformy na peer-to-peer půjčky. (twitter)

Mario Havel

Kryptoanarchista, ktorý rád učí o Bitcoine, Lightningu, Ethereu, digitálnom súkromí a bezpečnosti. Venuje sa výskumu a projekt manažmentu vrámci Ethereum Foindation, je členom Paralelní Polis a Bordel Hackerspace. (twitter)

David Stancel

Dávid vyštudoval Ekonómiu na Masarykovej univerzite v Brne, a Master of Science v obore Digitálnych mien na Univerzite v Nikózii na Cypre. Pracoval ako IT auditor a konzultant v PwC Slovensko. Spoluzakladal Blockchain Slovakia a pracoval ako konzultant v oblasti kryptomien a blockchain technológií na niekoľkých slovenských ako aj zajhraničných startupoch a projektoch a v súčasnosti je na pozícii CTO v spoločnosti Fumbi Network. David často prednáša o kryptomenách a blockchaine na medzinárodných fórach, konferenciách či univerzitách. Taktiež učí vlastný predmet o kryptomenách na Slovenskej Technickej univerzite ako aj na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Taktiež založil edukáčny portál o kryptomenách CoinStory.tech, kde pravidelne píše o dianí vo svete kryptomien. (twitter)

KryptoVláďa

Bývalý televizní reportér - nyní nadšený YouTuber z plzeňska, kterého baví experimentování s DeFi a životem mimo svět tradičních financí. (twitter)

Adam Kracík

Nezávislý žurnalista a kryptoměnový analytik.

Ondřej Pilný

Jirka Zlatohlávek

David (Miton C)

David je ex pokerový hráč a trader, v krypto světě se přeorientoval na hry s pozitivním součtem a mimo aktivní participaci v DeFi pomáhá projektům se strategickým rozhodováním. Vše pod deštníkem Miton C. Milovník game theory a příležitostný filozof, který ve všem vidí vzorce. (telegram)

David Antoš

David je skeptický Ethereum maximalista s ekonomickým a právním vzděláním. Potenciál krypta vidí zejména v otevření internetových „platforem“, které si účtují monopolistické renty a brání inovacím. Zatím ale v kryptosféře nezná nic než Ponzi hry – proto je skeptik. (twitter)

Štěpán Fau

V roce 2017 se během kurzu “blockchain & smart contracts” naprosto zamiloval do Etherea. Dlouhodobě se zabývá zlepšováním UX DeFi aplikací. Přes produktové role se dostal až k aktuálnímu angažmá: Založení PWN.finance, DeFi platformy na peer-to-peer půjčky. (twitter)

Ondřej Vostal

Matematik a ekonom, který tíhne k uskutečňování datově orientovaných strategií na finančních trzích. Má bohaté zkušenosti z TradFi v oblasti arbitráží a market-making, drive a touhu globálně excelovat. Zakladatel ChainKeepers týmu s ambicí stát se významnými DeFi a DEx keepery. Na ETHBrno představí úžasný svět MEV, DeFi likvidací a arbitráží. Otevřený návrhům a myšlenkám a kontaktu. (linkedin)

Ondra Chaloupka

Programátor se zájmem o distribuované systémy. Obdivuje krypto a nadšeně hltá všechny jeho technické aspekty. Vystudoval FI MUNI. Expert na Javu v níž již dlouho vyvíjí pro Red Hat. Ted se vrhá na hackování DeFi s ChainKeepers.

Jan Nehyba

Jan si o sobě uvědomuje, že o kryptosvětě toho ví asi tolik jako mravenec o lidské botě. Přestože se od roku 2018 snažil porozumět tomu co je to Holochain a verifiable credentials, a aplikovat to do pedagogického prostředí. Následně shodou různých krypto náhod a nehod se mu částečně rozsvítilo a řekl si, že by chtěl téma podnikavosti ve vzdělávání posunout na novou krypto úroveň. Z toho důvodu usiluje na Pedagogické fakultě MU o založení předmětu o kryptoměnách pro budoucí učitele, který samozřejmě učit nebude, ale rád jej zaštítí.

Jakub Lanc

Jakub Lanc absolvoval informatiku na FIT VUT a psychologii na FSS MU v Brně. Ve svém zaměření se postupně posunul od studia prokrastinace přes peer projekt pro mladé psychology až k tématům, o nichž bude tento workshop. Vyučuje předmět “Commons, P2P a Digitální Identita” na KISKu a červenou nití je mu otázka: “Jak mohou Web 3.0 technologie napomáhat zdravějším a udržitelnějším formám spolupráce?”. Nyní se věnuje mj. přípravě sympozia v Kutné Hoře, zaměřeného na komplementární měny v kontextu města, snaží se programovat hAplikace na Holochainu a plánuje vychýlený nanofestival “Vykloubení”.

HomΞr Shillson

Homer se věnuje převážně DeFi se zaměřením na seed investice. (twitter)

RΞSISTANCΞ

Tajemná osoba s tajemnou přezdívkou, která se věnuje tajemnému tématu NFT. A aby na to nebyl sám, tak si založil CZ/SK NFT komunitu na Discordu, kde tyhle tajemnosti řeší. (twitter)

ETH Flenders

Poctivý farmář a uživatel DeFi. Bývalý vášnivý hráč World of Warcraft a League of Legends, čekající na příchod podobné hry do decentralizovaného prostředí. (twitter)

m0xt

Filozofický ekonom a bývalý trader/investor na tradičních trzích. (twitter)

VeryVerum

Investor a spekulant s kryptoměnami od roku 2013. (twitter)

Petr Klein

Libertarián, který se celý život věnuje vývoji aplikací a systémů, nadšenec do nových technologií, které musí okamžitě zkoušet, i na úkor své pracovní morálky. Je to velký milovník decentralizace a otevřeného svobodného softwaru. Je členem Gwei.cz councilu a nově také členem Bordel Hackerspace v Paralelní Polis. (twitter)

Radek Švarz

Radek pracoval přes 17 let pro TradFi (banky) v různých externích a IT manažerských pozicích. Řídil např. systémovou integraci při změně core banking systému, v posledních letech se věnoval celkové business/IT architektuře bank. Užívá si posouvání hranic použitím cutting-edge technologií, kde se propojuje business a IT - aktuálně mimo jiné jako advisor projektu Alzheimerchain. Od 2017 věří, že ČR je celosvětově velice silné v crypto engineeringu a rád by, aby nezahodilo šanci být tahounem crypto odvětví v Evropě.

Rixcian

Spoluzakladatel BanklessCZ🏴, člen Gwei.cz a BanklessDAO🏴 komunity. Rád programuje, a to jak za peníze, tak i ve svém volném čase. Fanoušek všech technologií, které přispívají ke větší svobodě jednotlivce (kryptoanarchista). (twitter)

Petr Menšík

Spoluzakladatel Polkadotters - největší Polkadot komunity v CZ/SK a jedné z nejvlivnějších skupin v rámci celého Polkadotu. Autor mnoha článků z Polkadot ekosystému, nadšenec do nových technologií a zakladatel DOT Validator Alliance, která pomáhá novým i běžícím projektům s jejich infrastrukturou a bojuje za větši decentralizaci. (Polkadotters - twitter, telegram, facebook)

Michael Repetný

Ex-startupista, vývojář Marinade.finance - liquid staking protokolu na Solaně, DeFi nadšenec, validátor. (twitter)

Tereza (Holky v kryptu)

Jiří Skřivan (Skovo.cz)

Jirka je zástupce Skovo.cz. Výrobce produktů pro bezpečné zabezpečení Vašeho seedu. (Skovo)

Tree

Občasný programátor, který se ve volných chvílích věnuje Gwei.cz komunitě, kterou spoluzaložil. Je to nadšenec do Etherea a propagátor nových technologií. (twitter)